Samen voor Overvecht: dit zijn de actuele resultaten

Elk voorjaar publiceert de Gemeente Utrecht een voortgangsrapportage met informatie over actuele ontwikkelingen, de laatste resultaten en stappen die gezet gaan worden.

Rapportage en infographic over de wijkaanpak

De resultaten van de gezamenlijke wijkaanpak zijn te lezen in de  Voortgangsrapportage Samen voor Overvecht (versie voorjaar 2021). Heb je geen zin om de hele rapportage te lezen, maar ben je wel benieuwd naar de resultaten? Bekijk dan de overzichtelijke infographic met resultaten van de Wijkaanpak Samen voor Overvecht (versie voorjaar 2021).

Meer weten over de wijkaanpak Samen voor Overvecht?

Wil je zien wat Samen voor Overvecht in de praktijk betekent voor onze wijk? Lees verder voor een korte film over het werk van Stichting Durf te Dromen. 


Resultaten in beeld: Stichting Durf te Dromen (video)

Een van de initiatieven die de Gemeente Utrecht steunt vanuit de wijkaanpak Samen voor Overvecht is Stichting Durf te Dromen, een stichting voor kinderen uit de wijk Overvecht. De stichting richt zich op het ontwikkelen van talent en op het geven van bijscholing. Een van de speerpunten is om kinderen mee te geven wat voor een beroepen ze allemaal kunnen kiezen. Initiatiefnemer – en tevens profvoetballer – Redouan El Yaakoubi: “Wij willen ervoor zorgen dat íedereen durft te dromen, ook letterlijk.”

Bekijk hieronder de film die camjo Jeremy Flohr heeft gemaakt. 

Stichting Durf te Dromen won’t stop dreaming