Dialoogavond Wijkplatform Overvecht woensdag 2 september

Op woensdag 2 september komt Wijkplatform Overvecht weer bij elkaar voor een online dialoogavond. Deze keer is wijkwethouder Kees Diepeveen aanwezig om de wijkaanpak Samen voor Overvecht te bespreken.

Samen voor Overvecht is een van de prestigieuze plannen om Overvecht te verbeteren. Samen voor Overvecht projectleider Marco van den Berg en een aantal andere deskundigen bespreken de voortgang van de wijkaanpak. De dag erna (donderdagochtend 3 september) zal de gemeenteraad (Commissie Stad en Ruimte) deze voortgang ook bespreken. Wil je echt helemaal op de hoogte zijn? In de digitale agenda van de raad vind je alle stukken die de raadsleden gaan doornemen.

Praat mee over Samen voor Overvecht

Heb jij een mening over de wijkaanpak, heb je vragen of wil je er gewoon meer over weten? Bekijk de informatie op de pagina Samen voor Overvecht op onze website en volg de dialoogavond van het Wijkplatform. De vergadering is op woensdag 2 september – van 20.00 tot 22.00 uur. Het wijkplatform laat tijdig weten hoe je deel kan nemen en in kan loggen via ZOOM.

Talent in de Wijk

Ook in deze meeting aandacht voor het project van het Wijkplatform zelf, Talent in de Wijk. Hierin zoekt het platform wijkbewoners en ondernemers uit Overvecht, die graag willen meedoen, meepraten en meedenken over ontwikkelingen in onze wijk. En echt iedereen kan hieraan deelnemen! Iedereen heeft namelijk talent. Je kunt je interesse laten weten door een korte vragenlijst in te vullen (in samenwerking met Labyrinth Onderzoek & Advies, klik hier). Talent in de Wijk neemt dan contact met je op. Meer informatie hierover zie je in dit korte filmpje. 

Info 

Informatie over Wijkplatform Overvecht vind je op hun website (oudere informatie staat nog steeds op de website van Wijkraad Overvecht).

Wil je via e-mail op de hoogte blijven en een bericht ontvangen met informatie over deelname? Stuur een e-mail aan info@wijkplatformovervecht.nl 

Wat is Talent in de Wijk?