Catching Cultures Orchestra kickoff in ZIMIHC op 29 mei 2021

Wil jij andere muzikanten uit Overvecht leren kennen en samen plezier beleven aan muziek maken?

Het komend seizoen gaan we in Overvecht met z’n allen muziek maken en jij kan daarbij zijn. Na een periode van afwezigheid én de coronacrisis, keert Catching Cultures Orchestra (CCO) terug naar Overvecht! In samenwerking met de nieuwe partner DOCK creëren ze als vanouds muzikale ontmoetingsplekken voor wijkbewoners met liefde voor muziek.

Catching Cultures Orchestra  biedt mensen met verschillende culturele achtergronden de gelegenheid samen muziek te maken voor een divers publiek. Het orkest komt graag overal in de wijk waar plek is om muziek te maken.

Laat je interviewen

Voor de kick-off in de wijk wil CCO muzikanten portretteren en interviewen. Zo leren muzikanten van Overvecht elkaar kennen en kunnen ze samen bouwen aan een geweldig divers orkest met als hoogtepunt een festival in maart 2022 in ZIMIHC theater Stefanus.

Na het portretteren en interviewen is er een jamsessie, dus neem je instrument mee! De portretten worden gemaakt in samenwerking met Stichting BlauwLicht. De sessie vindt plaats in de foyer.

Meer info en aanmelden:

Datum/tijd: zaterdag 29 mei van 13.00 tot 15.00 uur
Locatie: ZIMIHC theater Stefanus, Braziliëdreef 2 in Overvecht
Toegang: gratis
Contact: Boris – via 06 237 188 93 of boris@catchingculturesorchestra.nl of Sue – via 06 59 99 36 77 of skamp@dock.nl

Catching Cultures Orchestra op straat