Zorgzusters koken voor buurtbewoners

Om de week op donderdag koken de Zorgzusters een BuurtMaaltijd voor buurtbewoners. De eerste (couscous)maaltijden waren een groot succes. Daarom doen ze het nu vaker. Komende donderdag 20 augustus staat er een rijstgerecht met kip en groente op het menu.

Deze heerlijke maaltijden kosten €4,99 per stuk. Met de opbrengst maken de Zorgzusters voedselpakketten voor mensen in de wijk die dit nodig hebben. Dus wil je heerlijk eten én een goed doel steunen, schrijf je dan in voor een BuurtMaaltijd via het aanmeldformulier. De maaltijden kun je ophalen bij Buurtcentrum de Boog, Gambiadreef 60, tussen 17:30 en 18.00 uur.

Meer informatie

Meer informatie kan je vinden op buurtmaaltijden.nl. Hier kan je je ook aanmelden voor de Whatsappgroep van de BuurtMaaltijden, zodat je op de hoogte blijft van alle aangeboden maaltijden.

Portret van de Zorgzusters in Overvecht

Een paar jaar geleden verscheen dit mooie portret van de Zorgzusters op YouTube; bekijk de video om de zorgzusters Hamida Koudadi, Hadhoum Hammouch, Sima Nanhoe, Khadija Aittakassit en Fatiha Benazzi te leren kennen en meer te horen over hun initiatief.