Ontdek de Ander: bijeenkomst met dialoog en Iftar maaltijd op 21 mei

Utrecht in Dialoog organiseert bijeenkomst Ontdek de Ander bij ZIMIHC

Ontdek De Ander en leer je landgenoten kennen! Praat en eet met mensen die je niet vanzelf tegenkomt, die in een andere wereld leven. Iedereen is van harte welkom bij deze Utrecht in Dialoog bijeenkomst met iftar maaltijd op dinsdag 21 mei bij ZIMIHC theater Stefanus. 

Dag van de Culturele Diversiteit

Op 21 mei vieren we de internationale dag van de culturele diversiteit met een feestelijke dialoogbijeenkomst in Overvecht en een Iftar maaltijd. Met burgemeester Jan van Zanen, Halil Karaaslan, Zorgzusters Overvecht, Mohamad Alsamna, Hamed Alshaabi en vele anderen.  Wie is die ander die je niet spreekt, niet kent, niet vanzelf tegenkomt? En wat gebeurt er als je de ander echt ziet, ontmoet? Als je van mens tot mens in gesprek gaat, ervaringen en dromen deelt. Durf jij de ander echt te ontmoeten? Open je hart, wees nieuwsgierig en ontdek je buurtbewoners in een gesprek van mens tot mens.

Zorg voor elkaar

De Iftar wordt verzorgd door de Zorgzusters Overvecht. De Zorgzusters helpen mensen die niet in aanmerking komen voor de voedselbank aan voedselpaketten. Om deze voedselpaketten te financieren hebben ze de Zorgcatering opgericht. Je vrijwillige bijdrage voor de Iftar is voor de Zorgzusters. 

Programma

  • 19:00 Inloop met muziek door Mohamad Alsamna (ud) en Hamed Alshaabi (nij)
  • 19:30 Welkom en feestelijke opening met o.a. Halil Karaaslan
  • 20:00 Aan tafels in dialoog!21:30 Inleiding, Iftar en vervolggesprek.
  • 22:30 Afronding


Info

Locatie: ZIMIHC theater Stefanus, Brazili├źdreef 2 in Utrecht
Wanneer: dinsdag 21 mei 2019 van 19.30 tot 22.30 uur.
Kosten: gratis (vrijwillige bijdrage is tof).
Meer over Utrecht in Dialoog