Praat mee over wonen rond Park de Gagel en Het Groene Lint

Denk mee over de toekomst van Overvecht

Vrijdag 14 augustus en 17 / 18 augustus kom je een bak(lava)fiets tegen in Park de Gagel. Bij de bakfiets krijg je heerlijke baklava van pattisserie Tissier en kun je met de mensen van Werkplaats Overvecht (in een rood t-shirt) praten over de toekomst van wonen rond Park de Gagel. Vanaf 15 augsustus vind je ook een camper in het park, waar je kunt mee-ontwerpen aan een groene wandelroute door onze wijk. 

Vrijdag 14 augustus en op 17 en 18 augustus rijdt er een Bak(lava)fiets door Park de Gagel, gesponsord door patisserie Tissier. Werkplaats Overvecht gaat het gesprek met je aan over de toekomst van wonen rond Park de Gagel. Hoe moet het park er volgens jou uitzien in 2030? Waar zou je het liefste willen wonen en in wat voor soort woning? Werkplaats Overvecht wil het gesprek aangaan met zo veel mogelijk verschillende omwonenden, bezoekers en ondernemers.  De mensen van de Werkplaats Overvecht zijn herkenbaar aan de rode T-shirts, vlaggen en uiteraard een lading verse baklava. Kom vooral langs, praat, eet en denk mee!

baklavafiets parkdegagel werkplaatsovervecht

Werkplaats Overvecht is een coalitie van tien woningcorporaties, projectontwikkelaars en beleggers. Samen met Overvechters en de gemeente Utrecht werken zij aan een plan om Overvecht te verbeteren. De gesprekken bij de bak(lava)fiets zijn een eerste inventarisatie van kansen voor wonen in en rond Park de Gagel.

Camper van Het Groene Lint

Nog meer meedenken in het park: Bij de camper van Het Groene LInt kun je je ideeën delen over een groene wandelroute door onze wijk. Laat je inspireren, speel een spelletje en ontwerp mee aan de wandelroute! Geen idee wat Het Groene Lint is? Bekijk de video onderaan dit artikel. Je kunt ook mee met speciale wandelingen (zie de flyer), aanmelden daarvoor kan bij de camper.

De camper is open van 09.30 tot 17.30 (dicht van 12 – 13u) op de volgende data / locaties:

  • 15 – 19 augustus op de Korfoedreef
  • 20 – 23 augustus op de Gambiadreef

Meer weten? Bekijk het item van U in de Wijk over Het Groene Lint (mei 2020)