Een nieuwe Dreefnieuws is uit!

Hij is er weer, de tweede Dreefnieuws van 2020, nu (of binnenkort) bij jou in de brievenbus. Het covermodel van ons magazine is dit keer Yasmine Albay (17 jaar), stagiaire bij Jongeren Cultuurhuis Overvecht: “Ik wil ook graag jongerenwerkster worden, zoals Hanae (Haddouche, red), zij is mijn grote voorbeeld!” 

Het is een bijzondere tijd, ook om een magazine te maken. Er zijn mooie en hartverwarmende initiatieven in Overvecht gekomen. Prachtige acties zoals vrijwilligers die met de bakfiets soep rondbrengen bij ouderen, een draaiorgel dat door de wijk trekt om bewoners op te fleuren. In de rubriek Getting together schrijft Anna over wat mensen in Overvecht doen om op afstand contact met elkaar te houden. Veel buren hebben juist door de corona-maatregelen meer contact met elkaar.

Juist nu is een wijkmagazine belangrijk

Ook de rubriek ‘(Bijna) gratis maar heel waardevol’ van HenriĆ«tte in het midden van het blad staat vol met tips voor dingen die je online kunt doen. Op de achterkant vind je de Dreefstrip met dit keer allerlei dingen die kinderen doen om zich bezig te houden. Goede inspiratie! Voor ons redactieleden was het even wennen, een blad maken in de corona-crisis. Interviews moeten allemaal telefonisch of met Skype, foto’s maken we met voldoende afstand. Maar juist nu is een magazine over alles wat er in onze wijk gebeurt belangrijk. Dus veel leesplezier, wij zijn trots op het resultaat! 

Dreefnieuws digitaal

Wil je Dreefnieuws digitaal lezen of doorsturen aan mensen buiten de wijk? Op onze Dreefnieuws-pagina vind je links naar onze digitale magazines. Al onze magazines zijn te vinden op ISSUU

Heb je Dreefnieuws maandag (27 april) nog niet ontvangen? Mail ons even, dan maken wij het in orde.