Veel activiteiten en evenementen afgelast i.v.m corona-virus

In verband met landelijke maatregelen rondom het corona-virus, kunnen veel evenementen niet doorgaan in Overvecht. Ook zijn sommige organisaties gesloten. Tip: kijk voordat je naar een activiteit gaat even op de website van de organisatie, zodat je niet voor niets de deur uit gaat. Hieronder een overzicht met tips en voorlopige sluitingen in onze wijk.  

Een aantal evenementen die vandaag – vrijdag 13 maart – waren gepland, kunnen helaas niet doorgaan. Dat geldt voor de grote vrijwilligersactie NL-Doet, voor de opening van de expositie Verbonden Verhalen in de foyer van Bij de Steef en voor de informatiemarkt bij Project-O in buurtcentrum De Dreef. Daar zou wethouder Lot van Hooijdonk de prijsuitreiking doen van de verkeersprijsvraag ’30 km goed idee’. En verder: 

  • Stadsboerderij Gagelsteede en de Stadstuinen van Utrecht Natuurlijk (Klopvaart en Plutodreef) zijn gesloten voor publiek; voorlopig zijn alle activiteiten en lessen afgelast. 
  • De Bibliotheek Utrecht is vanaf zaterdag gesloten; dat geldt voor alle vestigingen, dus ook die in Overvecht. 
  • Buurtkamer de Klop houdt de deur voorlopig dicht.
  • De Werkwinkel in gezondheidscentrum De Amazone is voorlopig dicht.

Hier vind je informatie

Heb je vraag of een afspraak bij de gemeente? Check deze webpagina voor infornatie. 
Op RTV-Utrecht staat een liveblog dat je kan volgen.
De poster (afbeelding bij dit artikel) is gemaakt door de GGD Utrecht en ook beschikbaar in andere talen. Je kunt bij de GGD Utrecht terecht voor vragen over je gezondheid en over corona in regio Utrecht.