Kom ook in de zomer naar de buurtcentra en speeltuinen van Overvecht

Programma “Vier de zomer in Overvecht” 

Heb je een vraag of een idee, wil je een praatje maken of een kopje koffie of thee drinken? Dan ben je altijd van harte welkom in de buurtcentra van Overvecht.

Voor openingstijden van de Buurtcentra De Boog, De Dreef en De Jager kijk je op de Facebookpagina van DOCK Utrecht Overvecht. Op de deuren hangt een overzicht van de openingstijden. Neem voor informatie contact op met Emine Göktekin, tel. 06-105 753 85 of via e-mail: egoktekin@dock.nl

Vier de zomer

Het programma ‘Vier de zomer in Overvecht’ is speciaal ontwikkeld voor moeders en kinderen die niet op vakantie gaan. In een ontspannende sfeer worden diverse opvoedthema’s en dilemma’s besproken zoals communicatie met je kind en partner, sociale media, aandacht voor jezelf. Op zondag en dinsdag van 12.00-16.00 uur is het programma in de binnenruimte van speeltuin Gagelsteede. Op maandag en woensdag van 12.00 -16.00 uur is het programma in Buurtcentrum De Dreef.

Info: Marzouka Boulaghbage, tel. 06-525 081 91 of e-mailadres mboulaghbage@dock.nl 

Circus voor kids!

Voor kinderen is er in Speeltuin de Watertoren en Speeltuin Gagelsteede van 20 juli tot 1 september een activiteitenprogramma met het thema Circus. De activiteiten zijn gratis en voor kinderen tussen de 4-12 jaar. 

Speeltuin Gagelsteede

Van 20 juli tot 1 september is de sociaal makelaar van dinsdag tot vrijdag van 12.00-17.00 uur aanwezig op Speeltuin Gagelsteede. Op andere dagen en tijden is de speeltuin vrij toegankelijk. Voor info kun je terecht bij Varsha Molai, tel. 06-398 656 31 of via e-mail: vmolai@dock.nl

Speeltuin de Watertoren

Van 20 juli tot 1 september is de speeltuin geopend van maandag tot vrijdag van 12.00-18.00 uur. Op zaterdag 12.00-17.00 uur. Voor info kun je terecht bij Esma Laachach, tel. 06-438 440 34 of via e-mail: elaachach@dock.nl

Kijk voor meer informatie op de website van Dock Utrecht Overvecht