Ja, ik wil! Stut Theater Dichtbij op 23 februari

Op zondag 23 februari is er weer Theater Dichtbij van Stut, in ZIMIHC theater Stefanus. De voorstelling ‘Ja, ik wil’ gaat over liefde, seksualiteit en de grenzen daarbinnen. Hoe kom je erachter waar jouw grenzen liggen? Hoe geef je die grenzen op de juiste manier aan? Met vooraf een heerlijke lunch. 

Handvatten voor de liefde

Met ‘Ja, ik wil’ willen de theatermakers jongeren handvatten geven voor de liefde. Ze leren over landen waar ze nooit heen zullen gaan, over dieren die ze nooit zullen zien, maar aan liefde wordt vaak slechts één les gewijd, tijdens biologie. Deze voorstelling laat zien dat seksualiteit, liefde en grenzen belangrijke onderwerpen zijn waar minder schaamte omheen mag hangen. 

De voorstelling wordt gebracht door Live Your Story, een organisatie die met theater werelden samenbrengt. Live Your Story bouwt bruggen tussen generaties, tussen mensen met verschillende (bi)culturele achtergronden, tussen mensen met verschillend geloof en verschillende vormen van seksuele geaardheid. 

Lunch van Queridon Taal & Horeca

Vooraf kun je zoals altijd genieten van een heerlijke lunch, deze keer aangeboden door deelnemers van Queridon Taal & Horeca, een bijzondere samenwerking tussen de Gemeente Utrecht en Queridon die nieuwkomers opleidt tot een baan in de horeca. Verwacht heerlijke en verrassende gerechten voorafgaand aan de voorstelling.  

Praktische informatie

Datum/tijd: zondag 23 februari, lunch vanaf 13.00 uur, voorstelling vanaf 14.30 uur.
Locatie: ZIMIHC theater Stefanus, Braziliëdreef 2, Utrecht
Kosten: €10 (incl. lunch) of €7.50 (zonder lunch). Korting met CJP/U-pas/65+ bedraagt €2.50. 

Tickets via de ticketshop, stuur een mailtje aan reserveren@stut.nl of bel met 030 23 11 801. 
Klik op Theater Dichtbij voor meer informatie.