Evenement De Cultuurproeverij zondagmiddag 24 juni in Overvecht

Stut en ZIMIHC theater Stefanus organiseren samen De Cultuurproeverij, waarbij we culturele en culinaire diversiteit van de wijk Overvecht vieren! 

Een evenement waar je gerechten proeft uit alle windstreken bereid door ondernemers uit Overvecht én proeft aan theater gespeeld door nieuwe en oude Utrechters. De Cultuurproeverij op zondag 24 juni is een dag waar eten en kunst verbinden en nieuwe ontmoetingen in Overvecht ontstaan. 

Lokale cateraars met streetfood uit alle windstreken

Lokale cateraars serveren je streetfood van over de hele wereld. Van India tot Libanon en van Marokko tot Columbia. Van exotische samosa’s tot een simpele pizzapunt, er is voor ieder wat wils. Kom relaxen op het terras met een cocktail of een speciaal biertje. 

Binnen en buiten geniet je van verschillende live acts. Ga los bij de DJ booth, swing op funky saxofoonklanken of leun achterover bij een singer/songwriter!

Theatervoorstellingen van STUT

Genoeg gegeten en geluisterd? Loop dan binnen bij de theatervoorstellingen van Stut theater. Koop voor € 2,- een arrangement en zie twee voorstellingen voor de prijs van één. 

Wanneer: Zondag 24 juni, tussen 15.00 en 20.00 uur. 
Waar: ZIMIHC theater Stefanus, Braziliëdreef 2, Utrecht Overvecht.
Programma: Bekijk hier het hele programma, incl. de lijst met cateraars.
De Cultuurproeverij is het eerste evenement tijdens de Versnellingsweek, 24 t/m 30 juni in Overvecht. 

Link naar dit artikel