Première voorstelling BuitenGewoon 5 oktober

Dames en heren, jongens en meisjes, welkom! Ik wil u graag van te voren waarschuwen. Wat u hier zo meteen gaat zien, kan als zeer schokkend worden ervaren. Ik vraag u niet te gillen. Maak geen oogcontact. En blijf in uw stoelen zitten. Dat is voor uw eigen veiligheid…’

Op zaterdag 5 oktober gaat de nieuwe voorstelling BuitenGewoon van Stut Theater in première. BuitenGewoon speelt zich af in het circus. Sterker nog, je bent van harte welkom bij een ‘freakshow’ waar je ongegeneerd naar excentriekelingen en buitenbeentjes kunt loeren. Bestel je tickets nu

Voorstelling van en over buitenbeentjes

BuitenGewoon wordt gespeeld door vijf mensen die het gevoel hebben dat ze er niet bij horen en buiten de maatschappij leven. Zij stellen kritische vragen over de inclusieve samenleving door eigen verhalen en ervaringen te delen. Bijvoorbeeld Corrie die een fysieke beperking heeft en zich daardoor vaak onhandig voelt. Of Anton die tegen vooroordelen aanloopt omdat hij Surinaams is.

BuitenGewoon is een confronterende voorstelling vol humor en zelfspot. Een feest der herkenning voor iedereen die zich wel eens een buitenbeentje voelt. 

Speler Suzanne (bron): “BuitenGewoon geeft inzicht in hoe je onbewust mensen labelt en veroordeelt. Het laat je nadenken over verschillende maatschappelijke thema’s en of je jezelf wel eens een buitenbeentje voelt.”

Op zaterdag 5 oktober om 20.00 uur gaat de voorstelling in première bij ZIMIHC. Wil je graag komen maar is een kaartje te duur, neem dan contact op via reserveren@stut.nl of bel 030 2311801.

Informatie

Wanneer: Zaterdag 5 oktober om 20.00 uur
Waar: ZIMIHC theater Stefanus, Braziliëdreef 2, Utrecht Overvecht
Tickets: Toegang kost €10 (met U-pas/CJP/65+ slechts €5), klik hier om een kaartje te kopen.
Bron/info: stut.nl

Foto’s: Maroussia Anthonise