Lichtfestival Glow in the Park komt weer naar Overvecht deze winter

Zaterdag 18 januari Gagelbos: Glow in the Park

IJsclub Siberia organiseert voor de vijfde keer het mooie Glow in the Park in het Gagelbos, op 18 januari 2020. Een magisch avontuur in het Gagelbos, waarschijnlijk in de kou, met onverwachte lichtjes, leuke verrassingen en vooral een hoop gezelligheid!

Lichtpuntjes in het Noorderpark

Bij Glow in the Park draait het om licht, van glowsticks en vuurkorven. Maar ook om verhalen, dans en muziek, beleven en bewegen in de buitenlucht. Her en der in het bos kom je verhalenvertellers tegen, vuurspuwers, een zangkoor. Onderweg warm je je op bij de vuurkorven.

Wanneer je na de tocht weer aankomt op het festivalterrein drink je bij het grote vuur chocolademelk, gluhwein, erwtensoep. Bij verschillende kramen is allerlei lekkers te krijgen. Natuurlijk is er live muziek. Kinderen kunnen oud-Hollands spelletjes doen. 

Hartverwarmend winters festival

IJsclub Siberia, Cultuur Platform Overvecht, ROC Midden Nederland en vele anderen organiseren de lichtjestocht door het Gagelbos, de Ruigenhoekse Polder en langs IJsbaan de Gagelplas. Glow in the Park is een hartverwarmend festival, een winters avontuur, voor jou, je vrienden, buren en familie. Een van de leuke winter-events in Overvecht! Kom zo mooi mogelijk gekleed, want de organisatie houdt een verkiezing voor de mooiste, leukste of origineelst geklede deelnemer. 

Kleurwedstrijd

Voor kinderen tussen de 5 en 12 jaar is er een kleurplaat-wedstrijd. De prijs is een mooie verrassing van Koning Winter. Download de kleurplaat hier. Insturen kan via e-mail: info@ijsclubsiberia.nl. Of lever je kleurplaat in op school.  

Praktische informatie

Start- en finishlocatie: parkeerplaats a/d Sint-Anthoniedijk naast nummer 107 (zie Google Maps)
Vooraf een kaartje kopen voorkomt dat je bij de ingang moet wachten. Er is een pinautomaat aanwezig. Bij voorkeur gepast betalen. Trek genoeg warme kleding aan en meedoen is op eigen risico.
Datum/tijd: zaterdag 18 januari, van 16.00 tot 23.00 uur (wandelen tussen 16.30 en 21.00 uur). 

Alle bezoekersinfo en link naar de kaartverkoop vind je bij IJsclub Siberia

De vorige editie van Glow in the Park zag er zo uit