Skatefeest bij Burezina tijdens Burendag op zaterdag 28 september

Zaterdag 28 september zijn er van 14.00 tot 18.00 uur tal van activiteiten bij Burezina – huiskamer van de buurt (Jeanne d’ Arcdreef 1 in Overvecht). Met onder andere een gezellige rommelmarkt, springkussen, barbeque en lekkere hapjes.

IJsclub Siberia organseert hier een skatefeest en vraagt aandacht voor hun crowdfundingsactie. Alle wijkbewoners in de buurt van Burezina zijn van harte uitgenodigd. 

Skatefeest op de Jeanne d’ Arcdreef

IJsclub Siberia verzorgt de kinderactiviteit met gratis skates. De Jeanne d’ Arcdreef wordt voor rijdend verkeer afgesloten om ruimte te maken voor een tof skatefeest! Voor alle beginners zijn IJsmeester Robbert en IJsmeester Paul aanwezig om de éérste bewegingen op de weg te leren. Zo ben je óók helemaal klaar voor de winter op IJsbaan De Watertoren. 

Doneer voor de reparatie van IJsbaan de Watertoren

Burendag en het Skatefeest zijn tevens dé start voor de crowdfunding voor de ijsbaan. De gezellige ijsbaan in Park de Watertoren is namelijk lek! Help je mee met het herstellen van de ijsbaan?

Je kunt je familie- of bedrijfsnaam voor ééuwig op de Pipowagen en schaatsbankjes van Siberia laten zetten. Zó is jouw plekje voor altijd gereserveerd. Driekwart van het benodigde geld is al binnen door bijdragen van sponsoren en de gemeente Utrecht, maar er is nog €7500 nodig. 

Prijzen voor donateurs

Voor donateurs zijn er leuke prijzen te winnen: Siberia sleutelhangers, – Suikerbrood en – Berenkoekjes,  t-shirts, skates, schaatsen, chocolademelk, koffiemokken… maar je maakt óók kans op het winnen van een fotosessie met je huisdier óf familie of op een diner bon voor twee bij Nouvo Pouwercollege. 

Ben je een fan en wil je meteen doneren? Kijk voor informatie bij Siberia. Doneren kan binnenkort via het platform Voorjestadsie.

IJsbaan de Watertoren in maart 2018