Festival Glow in the Park 18 en 19 januari in het Gagelbos

IJsclub Siberia organiseert voor de vierde keer het mooie Glow in the Park in het Gagelbos, op 18 en 19 januari 2019, het grootste festival van Overvecht. We gaan weer lekker banjeren door het magische Gagelbos, waarschijnlijk in de kou, met onverwachte lichtjes, leuke verrassingen en vooral een hoop gezelligheid!

Lichtpuntjes in het Noorderpark

Bij Glow in the Park draait het om lichtpuntjes; vingerlichtjes, glowsticks, vuurkorven, theater, dans en muziek, beleven en bewegen in de buitenlucht. Lichtkunstenaars verlichten de paden en de natuur van het Gagelbos. Bij versierde caravans kom je verhalenvertellers tegen, op de bunker staat een DJ en plots zie je om de hoek een paar dansers. Onderweg warm je je op bij de vuurkorven. Wanneer je na de tocht weer aankomt op het festivalterrein drink je bij het grote vuur chocolademelk. Bij verschillende kramen zijn poffertjes, friet, pizza en allerlei andere lekkernijen verkrijgbaar. Vuurspuwers en muzikanten vermaken jong en oud. Kinderen kunnen bij speciale kindertenten naar muziek luisteren, tekenen, geschminkt worden als ijsbeertje en een spelletje doen. 

Hartverwarmend winters festival

IJsclub Siberia, Cultuur Platform Overvecht, ROC Midden Nederland en vele anderen organiseren de lichtjestocht door het Gagelbos, de Ruigenhoekse Polder en langs IJsbaan de Gagelplas. Glow in the Park is een hartverwarmend festival, een winters avontuur, voor jou, je vrienden, buren en familie. Een van de leuke winter-events in Overvecht! Kom zo mooi mogelijk gekleed, want de organisatie houdt een verkiezing voor de mooiste, leukste of origineelst geklede deelnemer. 

Finish festival met kampvuur

Er doen weer vele bekende partners belangeloos mee. Een gezamenlijke inspanning van vele scholen, organisaties en artiesten uit de wijk. Het Cultuur Platform in Overvecht met zijn vele gezichten, uitingen en diversiteit maakt van het donkere Gagelbos een sprookje uit Duizend en één nacht. Er zijn vele muziekoptredens op het parcours en het Finish Festival: verschillende koren uit Utrecht, draaiorgelmuziek van Joop Budding, doedelzakspeler Aart Desjant, accordeoniste Vieve Boele, Angela van Leeuwen zingt kleine miniatuurtjes voor jong en oud(er). Bij het kampvuur spelen o.a. Siberian Oxygen en Isabel Nolde.  

Praktische informatie

Start- en finishlocatie: Skatebaan Ruigenhoek (Gageldijk naast woning no.8)
Vooraf een kaartje kopen voorkomt dat je bij de ingang moet wachten. Er is een pinautomaat aanwezig. Bij voorkeur gepast betalen. Trek genoeg warme kleding aan en meedoen is op eigen risico.
Datum/tijd: vrijdag 18 en zaterdag 19 januari 2019, van 17.00 tot 23.00 uur (wandelen tussen 18.00 en 22.00 uur). 
Van 20.00 – 23.00 uur Finish Festival

Alle bezoekersinfo en link naar de kaartverkoop vind je bij IJsclub Siberia

Teaser Glow in the Park 2019