Festival Glow in the Park zaterdag 20 januari in het Gagelbos

Ben je geweest? Wij en zo’n 1500 andere bezoekers hebben genoten van alle lichtkunst, theater, verhalen, warmte en gezelligheid. De vrijwilligers van IJsclub Siberia en alle meewerkende partners hebben zaterdag 20 januari een prachtig festival neergezet in het Gagelbos.

Glow in the Park, een magische editie 2018

Zaterdagavond 20 januari 2018 organiseerde IJsclub Siberia voor de derde keer Glow in the Park in het Gagelbos. Op deze donkere en koude winteravond zorgde de IJsclub voor een hartverwarmend programma, een sprookjesachtige wandeling van 2,5 km over een speciaal verlicht parcours. Het weer werkte mee (het regende in ieder geval niet hard) en de temperatuur bleef – anders dan vorig jaar – net boven het vriespunt. De tocht voerde weer door het Gagelbos, de Gagelpolder en langs de Gagelplas met unieke lichtkunst, muzikale acts en spelletjes om te doen.

Na afloop kon je je warmen op het gezellige Finish Festival bij de Berenwagen van IJsclub Siberia met oa. lekkere erwtensoep, broodjes worst, friet, poffertjes en drankjes met live muziek, verhalenvertellers, dichters, dansers, vuurspuwers. En natuurlijk in de Iglo Tent dansen in de silent disco.

Bekijk beelden van het festival inclusief reacties in deze reportage van U in de Wijk.

Meehelpen met de activiteiten van Siberia

Zin om mee te doen met de ijsclub als vrijwilliger? Aanmelding kan via info@ijsclubsiberia.nl

Meer info bij IJsclub Siberia

Glow in the Park 2018 (aftermovie door Echt Overvecht)