Volop activiteiten in Overvecht tijdens Week van De Versnelling

Deze week staat Overvecht bol van de leuke en interessante activiteiten. Nog tot en met zaterdag 30 juni is het namelijk de Week van de Versnelling.

Op verschillende plekken in de wijk kun je meemaken wat de Versnelling is, buurtbewoners ontmoeten en praten met alle organisaties die actief zijn in onze wijk. 

Feestelijke opening Stationsplein Overvecht

Naast vele inloopbijeenkomsten zijn er ook meerdere grote activiteiten georganiseerd. Harten voor Sport verzorgde woensdag bijvoorbeeld het Fitheidsplein bij De Dreef. Dezelfde dag was er de feestelijke opening van het vernieuwde stationsplein voor station Overvecht en winkelcentrum Hart van Overvecht. Ga daar vooral eens kijken en vind het werkelijk prachtige gedicht van Fred Penninga op één van de stenen randen van de bloemenborders. Donderdag was het wéér tijd voor een (zomer)feestje, georganiseerd door IJsclub Siberia en het Pouwercollege. 

Informatiebijeenkomsten, braderie en streetsports

Vrijdag en zaterdag zijn er nog volop dingen te doen in de buurt. Vrijdag 29 juni kun je bijvoorbeeld bij DOK030 (Pretoriadreef 88) terecht voor informatie over het starten als ondernemer. Ook is er een grote, gezellige braderie bij Winkelcentrum de Klop (loop even binnen bij Buurtkamer de Klop!). Voor de jonge sportievelingen is er streetsports op het Cruijf Court van Park de Watertoren. 

Zaterdag kun je op het plein voor de Hema in shoppingcenter Overvecht terecht voor een banen- en informatiemarkt en bij Stadsboerderij Gagelsteede voor een ‘proeverij’. Kies je activiteiten uit en geniet ervan! 


Precieze tijden en locaties kun je vinden in het hele programma van De Versnellingsweek