Feestelijke opening Musical- en Theaterschool in Buurthuis de Bram 15 juni

Workshops tijdens feestelijke opening musical- en theaterschool

Vanaf 15 juni is Utrecht Overvecht een musical- en theaterschool voor kinderen, jongeren én volwassenen rijker. Op die dag geeft SET Producties in Buurthuis de Bram een voorproefje van het cursusaanbod dat vanaf september van start gaat. Initiatiefnemer Sam Beisser is jarenlang als musicaldocent verbonden geweest aan het UCK en geeft daarnaast les op OBS Tuindorp.

Samen met haar team van enthousiaste en ervaren docenten biedt Sam Beisser musical- en theaterlessen aan voor kinderen, jongeren en volwassenen. Ook de allerkleinsten kunnen bij de theaterschool terecht. Voor twee- en driejarigen is er de cursus ‘Swingende peuterdans’ en kleuters zijn van harte welkom bij de cursus ‘Minikanjers’. 

Plezier en zelfvertrouwen

“Plezier beleven en je lijf leren gebruiken staat bij alle cursussen centraal”, vertelt Sam. “Kinderen, jongeren, maar ook de volwassenen die we les geven, willen we zelfvertrouwen meegeven en hun talenten laten ontdekken. Daarmee laten we ze groeien in hun muzikale, theatrale en expressieve ontplooiing. De docenten zijn allemaal zeer ervaren musical- en theaterdieren, die altijd op zoek zijn naar materiaal dat past bij de groep om het beste uit de cursisten naar boven te halen.” De musicalgroep werkt toe naar een heuse musical, waar dans, zang en theater bij elkaar komen. De theatergroep werkt toe naar een eindvoorstelling, waar vooral theater en acteren voorop staat. 

15 juni: workshop ‘Musical concert in één dag’ én spetterend concert

De feestelijke openingsdag van de musical- en theaterschool in Buurthuis de Bram bestaat uit twee delen. Gestart wordt met de workshop ‘Musical concert in één dag’. Van 9.30 tot 14.30 uur gaat een dertigtal kinderen en jongeren zingen en dansen en werken aan een professionele presentatie. Van 14.30 tot 15.00 uur is de feestelijke opening met een spetterend concert, waarbij alle workshopdeelnemers laten zien wat ze in vijf uur geleerd hebben.

Aanmelden 15 juni en aanmelden cursussen komend schooljaar

Zijn er kinderen of jongeren in je omgeving die zin hebben in de workshop (€20 pp., incl. lunch)? Er is nog beperkt plaats. Aanmelden kan via een e-mail aan Set Producties. Het optreden vanaf 14.30 uur is gratis toegankelijk. Na het concert is er gelegenheid om je in te schrijven voor de lessen van volgend seizoen. Aanmelden voor de gratis proeflessen op maandag 2 september, dinsdag 3 september of zaterdag 7 september kan ook via e-mail. Alle informatie over 15 juni en over het cursusaanbod vanaf september vind je op de website van Set Producties. De locatie voor alle cursussen is Buurthuis de Bram, Rhonedreef 40, vlakbij Shoppingcenter Overvecht.

Meer over Sam Beisser

Als musical- en zangdocent heeft Sam Beisser de afgelopen tien jaar vele kinderen en jongeren aangestoken met haar ‘musicalvirus’. Vijf jaar geleden besloot ze om haar kennis en kunde uit te breiden en startte ze met de pabo. Mét diploma staat juf Sam inmiddels voor de klas. Daarnaast is ze nog altijd musical- en zangjuf bij verschillende muziekscholen en musicalgroepen én leidt ze vanaf september haar eigen musical- en theaterschool in Utrecht.

Informatie

Bekijk alle informatie op set-producties.nl
Aanmelden: via e-mail
Locatie: Buurthuis de Bram, Rhonedreef 40 in Utrecht Overvecht