Inloopspreekuur werk en opleiding in Gezondheidscentrum Amazonedreef

Kom langs van maandag 24 juni t/m vrijdag 28 juni

Ben je op zoek naar werk dat bij je past? Of een leuke opleiding? Als je wel wat tips en hulp kunt gebruiken, kom dan volgende week naar het inloopspreekuur in het gezondheidscentrum aan de Amazonedreef in Overvecht. 

Bij het inloopspreekuur kun je meer te weten komen over welke opleidingen en cursussen mogelijk zijn. En je kunt alles vragen over werken in de zorg of in de techniek, over welke vacatures er zijn, over wat er aan vrijwilligerswerk te doen is in Overvecht en natuurlijk over hoe je goed solliciteert en een CV maakt.

Dus pak je kans en kom langs! Iedereen is welkom. Je vindt het gezondheidscentrum aan de Amazonedreef, bij zwembad De Kwakel. 

Info:

Wanneer: maandag 24 juni t/m vrijdag 28 juni
Tijd: elke dag van 09.00 tot 16.30 uur
Waar: Gezondheidscentrum De Amazone, Amazonedreef 41a in Overvecht (bij zwembad de Kwakel)