Film: Stichting Durf te Dromen won’t stop dreaming

Stichting Durf te Dromen is een stichting voor kinderen uit de wijk Overvecht. De stichting richt zich op het ontwikkelen van talent en op het geven van bijscholing. Meteen na de start was er succes met maar liefst 200 aangemelde leerlingen. 

FOTO & VIDEO: Jeremy Flohr

Een van hun speerpunten is om kinderen mee te geven wat voor een beroepen ze allemaal kunnen kiezen. Initiatiefnemer – en tevens profvoetballer – Redouan El Yaakoubi: “Wij willen ervoor zorgen dat íedereen durft te dromen, ook letterlijk.”

Er gebeuren veel mooie dingen in Overvecht. Jeremy Flohr is een van de camjo’s die de wijk ingaat om verhalen zoals deze te verfilmen. Jeremy doet dit in het kader van de wijkaanpak Samen voor Overvecht.

Meer weten over de wijkaanpak Samen voor Overvecht? Kijk op de pagina Samen voor Overvecht.