Samira’s Blues 24 mei Bij de Steef!

Op vrijdag 24 mei is de volgende Avond Bij de Steef! met deze keer een optreden van Samira’s blues. Het concert is gratis en begint om 20.00 uur. Eten vooraf kan om 18.30 uur. 

Spannende Sahara blues

Samira’s Blues: Dat staat garant voor magnetiserende Noord-Afrikaanse spirituals en originals in Arabisch, Tamazight en Frans. Samira Dainan volgde het nomadische spoor van haar voorouders, leeft in de sahara van Marokko, woont ceremonies bij in het Atlasgebergte en de Sous en raakt in vervoering tijdens Gnaoua lila (nachten) in Essaouira. Terug in Amsterdam schrijft en componeert ze bezielde songs voor haar band. De arrangementen zijn gemaakt door Bas Gaakeer op gitaar. Percussionist Hicham Oujama en bassist Hassan Ait-Moumad verzorgen de grooves.

Samira’s Blues heeft net haar EP – Ya Baba – (Digital – Audiomaze) gereleased op alle grote platforms en ook een official video. Je hebt Samira’s Blues mogelijk gezien bij festival Glow in the Park in Overvecht! Zo niet: dit is een mooie kans om ze te volgen voor echte Noord-Afrikaanse blues! 

Info

Programma: dagschotel om 18.30 uur, concert om 20.00 uur (tot 22.00 uur)
Waar: Bij de Steef – ZIMIHC theater Stefanus, Braziliëdreef 2 in Overvecht. 
Kosten: de dagschotel kost €9.50, het concert is gratis.