Festival Kermis de Klop 9/10 juni

Tijdens Pinksteren op zondag 9 en maandag 10 juni wordt Fort aan de Klop weer omgetoverd tot festivalterrein: Kermis de Klop is een kleurrijk festival in de sfeer van een oude dorpskermis. Een feest voor kinderen van 2 tot 12 jaar en volwassenen, met een ontspannen “Parade-achtige” sfeer. 

Volop kinderactiviteiten

Kinderen van 4 tot 12 jaar kunnen deelnemen aan creatieve workshops, buiten hutten bouwen in het ’timmerdorp’ of naar de spelletjeskaravaan van Circus Snor. De allerkleinsten (tot 4 jaar) spelen op de ‘Picnic’ weide. Een grote circustent, microtheater, een ouderwetse zweefmolen én de gezelligheid van het kindvriendelijke, groene fort maken het plezier compleet.

Parade-ambiance voor volwassenen

Een bezoek aan Fort aan de Klop voelt altijd als een beetje vakantie en tijdens Kermis de Klop geldt dat in het kwadraat. Geniet van het festivalfood, een drankje aan de buitenbar en de live muziek en voorstellingen van verschillende performers. 

Info

Festival Kermis de Klop is op zondag 9 juni en maandag 10 juni, van 10.00 tot 20.00 uur. 
Locatie: Fort aan de Klop, 1e Polderweg 4 in Utrecht Overvecht
Toegang kost €1 per persoon (tot 4 jaar gratis)
Kijk voor het hele programma op kermisdeklop.nl of hou de Facebookpagina in de gaten!