Kleurrijk festival Kermis de Klop met Pinksteren 9 & 10 juni in Overvecht

Familiefestival op Fort aan de Klop

Tijdens Pinksteren op zondag 9 en maandag 10 juni wordt Fort aan de Klop weer omgetoverd tot festivalterrein: Kermis de Klop is een kleurrijk festival in de sfeer van een oude dorpskermis. Een feest voor kinderen van twee tot twaalf jaar, maar ook volwassenen zullen het naar hun zin hebben in de ontspannen “Parade-achtige” sfeer. 

Volop kinderactiviteiten

Binnen in de garageloods op het fortterein kunnen kinderen van 4 tot 12 jaar deelnemen aan creatieve workshops. Buiten leven ze zich uit door hutten te bouwen in het ‘timmerdorp’ of in de spelletjeskaravaan van Circus Snor. De allerkleinsten (tot 4 jaar) kunnen spelen op de ‘Picnic’ weide. Een grote circustent, microtheater, een ouderwetse zweefmolen én de gezelligheid van ons kindvriendelijke, groene fort maken het plezier compleet.

Parade-ambiance voor volwassenen

Fort aan de Klop noemt zich niet voor niets ‘Het mooiste eiland op het vasteland’. Een bezoek aan het fort voelt altijd als een beetje vakantie en tijdens Kermis de Klop geldt dat in het kwadraat. Geniet van het festivalfood, een drankje aan de buitenbar en de muziek van verschillende bands. 

Performers

Er zijn voorstellingen van Fakir Testa, Duo Diesel, Meatball & Van de Camp, Cirque Moustache, Tante Ankie en de Tovercamper, Huub Cooijmans en van Bambardo, de levende kanonskogel. Live muziek is er van Liza & the Professionals, Biscuits, Geehive, Henk Wilmans, Cowboy Vinex en Boris Dzanek. 

Kermis de Klop wordt georganiseerd in samenwerking met Make-A-Wish Nederland; de opbrengst van het entreegeld gaat naar het goede doel. 

Info

Festival Kermis de Klop is op zondag 9 juni en maandag 10 juni, van 10.00 tot 20.00 uur. 
Locatie: Fort aan de Klop, 1e Polderweg 4 in Utrecht Overvecht
Toegang kost €1 per persoon (tot 4 jaar gratis)
Kijk voor het hele programma op kermisdeklop.nl of hou de Facebookpagina in de gaten! 

Aftermovie Kermis de Klop 2018