Verkiezingsspecial met Resto VanHarte diner op 6 maart in Overvecht

Resto VanHarte en ProDemos brengen Provinciale Statenverkiezingen dichterbij

Op woensdag 20 maart zijn de verkiezingen voor de Provinciale Staten. Wil je meer weten over waar deze verkiezingen over gaan? Sociaal buurtrestaurant Resto VanHarte organiseert op 6 maart een informatiebijeenkomst met diner over de verkiezingen. Deze bijeenkomst is speciaal voor inwoners van Overvecht en vindt plaats in ZIMIHC theater Stefanus op de Brazilliëdreef 2.

Hoe werken de Provinciale Staten

Tijdens het driegangendiner is er een leuk en laagdrempelig programma over de rol van de Provinciale Statenverkiezingen en het kiezen van een politieke partij. Het programma is ontwikkeld door ProDemos. Deze organisatie richt zich op politieke participatie door burgers. Iedereen is welkom om hieraan mee te doen. Kom dus vooral langs en schuif gezellig aan! 

Madelon Koster, manager bij Resto VanHarte Utrecht: “Er zijn veel mensen die de lokale politiek misschien niet op de voet volgen, maar er wel iets meer over willen weten. Met deze bijeenkomst willen Resto VanHarte en ProDemos hen op een toegankelijke manier informeren. Zo leren deelnemers het verschil tussen feit en fabel, spelen ze de politieke bingo en denken ze na over hun eigen politieke standpunten tijdens ‘Over de lijn”. Op deze manier willen we onze gasten stimuleren om gebruik te maken van hun stemrecht.” 

Iedereen is welkom

Iedereen is welkom. Bijdrage voor het diner is €7,-. Met U-pas €6,-.
Het diner start om 18.00 uur, inloop vanaf 17.30 uur. De bijeenkomst duurt tot 20.30 uur.
Graag van tevoren reserveren via deze link of via telefoonnummer 0900 900 3030 (ma. t/m vr. tussen 09 en 12.30 uur, 35c / gesprek).
Wilt je zeker zijn van een plek? Reserveer dan zo snel mogelijk.