Stut Theater Dichtbij: Kerstspecial op zondag 23 december

Zondag 23 december is er een gezellige Kerstspecial bij Stut Theater Dichtbij, vol met optredens en lekker eten van Resto van Harte. 

Elke laatste zondag van de maand organiseert Stut het matineeprogramma Theater Dichtbij. Theater Dichtbij staat voor samen eten en samen theater kijken. De middag begint steevast om 13.00 uur met een heerlijke lunch verzorgd door Resto Van Harte. 

Zondag 23 december: Kerstspecial

December is een bijzondere maand vol feestdagen en gezelligheid. Dat verdient een speciale editie van Theater Dichtbij! De Kerstspecial op zondag 23 december staat helemaal in het teken van de feestdagen. Terwijl het buiten koud is, wordt er in de Stefanus warm en knus samen gegeten en naar theater gekeken. Vanaf 13.00 uur zijn theatrale presentaties te zien van verschillende groepen van Stut.

Onder andere van de spelers van StutOpen, jongens uit het AZC, jongeren van JongStut en deelnemers van StutENIK. Tussen de optredens serveert Resto Van Harte een uitgebreide kerstlunch met allerlei lekkernijen. Het wordt een sfeervolle middag waarin gezelligheid, warmte en verbinding voorop staat. Kom dus langs op zondag 23 december om samen het jaar af te sluiten en de feestdagen in te luiden!

Reserveer snel je kaartjes voordat ze op zijn via reserveren@stut.nl.

PRAKTISCHE INFORMATIE

Tijd: van 13.00 tot 16.00 uur
Toegang incl. lunch €7,50
Locatie: ZIMIHC theater Stefanus, Braziliëdreef 2, Utrecht
Reserveren: reserveren@stut.nl of bel 030 2311801

Lees meer cultuurnieuws uit de wijk op de pagina van Cultuur Platform Overvecht