Sociale Buurtmarkt bij De Dreef zaterdag 8 september

De gezellige Sociale Buurtmarkt in Utrecht Overvecht is dit jaar op zaterdag 8 september, van 10.00 tot 16.00 uur. The Social Collective organiseert deze leuke markt voor iedereen in de wijk, voor jong en oud. De markt is op het grote plein voor De Dreef aan de Schooneggendreef. 

Net als vorig jaar kun je weer spetterende muziekoptredens verwachten, een plein vol lekker eten en drinken uit de buurt, sport, spelletjes, een rommelmarkt en andere activiteiten. Wij van Dreefnieuws zijn ook wat leuks van plan! Hou de Sociale Buurtmarkt op Facebook in de gaten voor alle updates. 

Zelf meedoen of meehelpen? 

Je kan natuurlijk zelf meedoen en meehelpen. Meld je aan voor een activiteit! Denk aan een expositie van eigen werk, laat buurtbewoners je muziek horen, kom dansen, organiseer een voetbaltoernooi, neem een kraampje voor de rommelmarkt of vertoon je kookkunsten… We zijn benieuwd. Aanmelden als vrijwilliger kan natuurlijk ook. Help bijvoorbeeld met de opbouw van alle kraampjes, met het podium, enzovoort. Aanmelden kan via dit formulier

Wat is de Sociale Buurtmarkt? 

Eigenlijk is het heel eenvoudig. Op een markt komen mensen samen om dingen te (ver)kopen en om elkaar te ontmoeten. De Sociale Buurtmarkt staat daarmee voor verbinding van bewoners, ondernemers, initiatieven en organisaties uit de buurt. Meer weten? Kijk dan op de website van The Social Collective. 

Dit was de Sociale Buurtmarkt in 2017

Wil je weten hoe het er vorig jaar uitzag? Bekijk dan nog eens dit item van U in de Wijk: