Heerlijk winters pakket nu te bestellen bij Utrecht Natuurlijk

Met dit pakket steun je de Utrechtse stadsboerderijen en stadstuinen

Speciaal voor de koudere dagen heeft Utrecht Natuurlijk een heerlijk, winters pakket voor je samengesteld. Het pakket zit vol met Utrechtse en biologische producten. Leuk om cadeau te geven. Bestel het nu online en haal het af bij Gagelsteede!

In het pakket vind je bijvoorbeeld een heerlijke fles appelsap van echte Utrechtse appels; met een recept om de koude dagen door te komen. Als kerstpakket is het een echte aanrader. Er zitten kerstkoekjes bij uit eigen keuken van Utrecht Natuurlijk, met het (makkelijke) recept erbij. Zo kun je ze ook lekker thuis bakken met de kids. Verder krijg je een handgemaakte vetbol voor de tuinvogeltjes, interessante tuintips voor in de winter, chutney, chips en tegoedbonnen voor warme chocolademelk. 

Met dit pakket steun je de Stadstuinen en Stadsboerderijen van Utrecht Natuurlijk – in Overvecht Gagelsteede en stadstuinen Klopvaart en Plutodreef. De honing, thee en olijfolie zijn allemaal puur, lokaal óf biologisch. Het pakket kost €39,95. 

Hoe werkt het?

Bestel via het formulier onderaan deze pagina op de website van Utrecht Natuurlijk. Vul je gegevens in en geef aan op welke locatie je het winterse pakket komt ophalen (in Overvecht: Gagelsteede). Kies een datum, Utrecht Natuurlijk neemt contact met je op daarover. 

Meer info

Ophalen kan op woensdagen bij Stadsboerderij Gagelsteede in Overvecht.  
Bestellen kan tot en met 31 januari 2021. Betalen kan alleen online via iDEAL.
Bron en meer info: zie utrechtnatuurlijk.nl