Crowdfundingmaand bij Stadsboerderij Gagelsteede

Stadsboerderij Gagelsteede doet mee aan de Kinderboerderijen Actief Toer, dé speciale crowdfundingmaand voor kinderboerderijen. De maand juni gaat Gagelsteede daarom geld inzamelen. 

Gagelsteede spaart voor allerlei handige middelen voor hun dieren. Die zorgen ervoor dat dieren nog meer hun natuurlijke gedrag laten zien. Bijvoorbeeld door hun eten niet zomaar aan te bieden, maar te verstoppen in een voerbal of een bewegende hooiruif. En katten worden blij van een krabpaal om hun nagels sterk te houden. Het streefbedrag is € 500.

Pannenkoekenactie en Modderdag

Iedereen kan op een leuke manier helpen! Kom op zondag 24 juni (van 14.00 tot 15.00 uur) naar Gagelsteede en koop een lekkere pannenkoek. De opbrengt hiervan gaat naar het spaardoel. Wil je geen pannenkoek maar wel doneren? Kom dan naar de stadsboerderij – bijvoorbeeld voor de Modderdag op vrijdag 29 juni – en stop je donatie in de melkbus in de stal. 

Online doneren kan ook. Ga voor informatie naar de website van Kinderboerderijen Actief en klik op Utrecht, Gagelsteede. 

Of doneer direct via Voorjestadsie. Daar kun je ook zien hoeveel er al is opgehaald! 

Link naar dit artikel