Voorleesfestival: Help je mee?

Zondagmiddag 16 september is er alweer de vierde editie van het Voorlees Festival in Overvecht. Kinderen krijgen tijdens dit festival verhalen voorgelezen op kleedjes in Park de Gagel. Er komt er een spetterende kinderband, een bekende voorlezer en is er een taalmarkt, boordevol informatie over taaleducatie in de wijk.

De vele partners van het festival in Overvecht laten hiermee zien hoe leuk en waardevol lezen is. 

Voorleesvrijwilliger worden?

Natuurlijk zijn er enthousiaste voorlezers nodig. Vind jij het leuk om kinderen verhalen voor te lezen en heb je tijd op 16 september van 13.00 tot 15.00 uur? Meld je dan snel aan! Voor boeken wordt gezorgd, een kleedje meenemen is wel handig. Je bent welkom je kleedje leuk aan te kleden. 

Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar Romy Vos via vos@dewijdeblik.com. Ken je buren, vrienden, familie en kennissen die dit ook leuk vinden? Nodig ze uit en deel de berichten van Voorlees Festival Overvecht op Facebook. 

Dit was het Voorlees Festival in 2017

Het festival vorig jaar was een mooi en zonnig evenement in Park de Gagel. Bekijk onze impressie terug of bekijk de reacties in het item van U in de Wijk voor De Versnelling