Fietslessen voor volwassenen starten weer in Overvecht

Op maandag 5 maart starten de populaire fietslessen voor volwassenen weer bij De Fietsmeesters. Er zijn meerdere cursussen en meerdere locaties in Overvecht. Handig voor wie nog niet kan fietsen en straks graag in het voorjaarszonnetje een tochtje wil maken.

Op twaalf plekken in heel Utrecht leren De Fietsmeesters de deelnemers fietsen en veilig deelnemen aan het verkeer. In Overvecht zijn er onder meer cursussen bij Inaya Zorg op de Ghanadreef, het Doe Mee Centrum (St. Maartendreef), Buurtcentrum de Jager en bij Maximaal Taal op de Kaap Hoorndreef.

De cursus bestaat uit 10 lessen van 1,5 uur. De lessen worden begeleid door geschoolde, vrijwillige fietsdocenten. Lesfietsen zijn aanwezig op de locaties. Naast de lessen voor volwassenen zijn er op woensdag ook fietslessen voor jonge vluchtelingen van 6 tot 12 jaar oud bij Plan Einstein (AZC).

Meedoen als deelnemer of docent

Wil je deelnemen aan de cursus? Stuur dan snel een mailtje aan De Fietsmeesters. Misschien wil meedoen als fietsdocent? Dat kan ook. De Fietsmeesters zijn vanwege de grote vraag naar fietslessen altijd op zoek naar nieuwe, enthousiaste fietsdocenten. Met twee uurtjes per week maak je een groot verschil! Neem voor informatie contact op met Dennis Schoonhoven via dennis@defietsmeesters.nl.

Meer informatie

Locaties en lesrooster vind je op de website van De Fietsmeesters.