Doe Mee Startpunt in de bibliotheek

Bij het Doe mee Startpunt in bibliotheek Utrecht Overvecht kun je  terecht voor al je vragen over taal en digitale zaken. 

Formulieren invullen, inloggen bij DigiD, schrijven van een sollicitatiebrief. Dat is allemaal niet gemakkelijk. Heb je daarbij hulp nodig? Kom dan naar het Doe Mee Startpunt. Het is dé plek waar je kunt binnenlopen met je taal en/of digitale vraag. In het Taalhuis bij het Doe Mee Startpunt kun je meedoen aan veel activiteiten, waarmee je je taal- en digitale vaardigheden verbetert. Heb je behoefte aan meer, dan kun je doorstromen naar allerlei vervolgcursussen. Natuurlijk krijg je persoonlijk advies over de cursussen die je wil volgen. 

Je vindt het Doe mee Startpunt iedere dinsdag- en donderdagmiddag in Bibliotheek Overvecht, van 13.00 tot 15.00 uur. Iedereen is welkom, het is gratis! 

Hou voor meer tips de agenda van Bibliotheek Overvecht in de gaten.