Jouw idee om Utrecht nog beter te maken is misschien 1.000 euro waard!

Heb jij een groot of klein idee om Utrecht nóg meer ‘awesome’ (geweldig) te maken? Wil je bijvoorbeeld de grootste zonnedans van de stad organiseren? Of samen met je buren een plassenstampen-challenge optuigen? Welk idee je ook hebt om Utrecht nóg toffer te maken… Laat van je horen! Wie weet ben jij één van de vijf pitchers die op dinsdag 5 september in Overvecht mag komen pitchen. Een van die vijf gaat met €1000,- handje contantje naar huis.

Wat is Awesome Utrecht?

Lonely Planet noemt Utrecht in de top tien van onontdekte pareltjes en The Guardian bestempelt onze stad als internationale hotspot. En terecht. Utrecht is een geweldige stad om te wonen. Toch denkt Awesome Utrecht dat het nog leuker kan. Mooier. Awesome-er dus.

Daarom is Awesome Utrecht opgericht: een platform voor ideeën die Utrecht nog grootser maken. Elke twee maanden organiseert deze organisatie een Pitch Night waar jij jouw briljante idee voor een groot publiek kunt presenteren. Een team van twintig trustees bepaalt aan het einde van de avond wat het beste idee is en de winnaar krijgt €1000 contant mee. Zonder ook maar één addertje onder het gras.

En hoe doe je mee?

Je idee indienen is heel simpel. Ga naar de website www.awesomeutrecht.nl, klik op de knop ‘ik heb een awesome idee’ en vul het formulier in. Je mag in het Nederlands, maar ook in het Engels schrijven. Let op: dien je idee uiterlijk 22 augustus in om mee te kunnen doen voor de Pitch Night op 5 september 2023. Omdat deze avond plaatsvindt in Overvecht (bij Oproer op de Beyaertdreef 5) is het natuurlijk geweldig om een idee voor onze wijk in te dienen. Maar elke idee voor Utrecht is natuurlijk welkom!

Waar is de Awesome Utrecht Pitch Night?

Wanneer: Pitch Night op dinsdag 5 september 2023. Inloop vanaf 19.30 uur, start om 20:00 uur.
Waar: Café Oproer, Beyaertdreef 5 in Overvecht.
Idee indienen: uiterlijk 22 augustus via dit formulier.
Bron en meer informatie: Awesome Utrecht

Meer cultuurnieuws uit Overvecht.