Een muzikale middag vol activiteiten tijdens BureZINGdag zaterdag 20 mei

Hou je van zingen en doe je dat graag samen? Of ben je er nieuwsgierig naar? Kom dan zaterdag 20 mei naar BureZINGdag in Utrecht Overvecht. Buurthuis Burezina organiseert een leuke dag vol muziek, kinderactiviteiten en hapjes en drankjes voor iedereen. Doe als je wilt mee met de open sing-in of stap zelf op het podium. Met of zonder zangervaring kun je gewoon meedoen en ben je welkom.

Voor de kinderen is er doorlopend een groot springkussen om op te spelen. De lekkerste Marokkaanse hapjes staan klaar voor de stevige trek. En naast de open sing-in is er nog meer muziek. De Overvechtse rapper J.A.E. treedt op en geeft een rapworkshop. North African Djam komt muziek spelen en een jamsessie verzorgen.

Over BureZINGdag 2023

Dit muzikale buurtfeest is mogelijk dankzij buurthuis Burezina, Gemeente Utrecht en het Initiatievenfonds, Fonds voor Cultuurparticipatie, Dwarsverband (vereniging voor Utrechtse bewonersinitiatieven in zelfbeheer) en ZIMIHC.

Wanneer: zaterdag 20 mei van 14.00 tot 17.00 uur
Waar: Buurthuis Burezina, Jeanne d’Arcdreef 1 in Utrecht Overvecht
Gratis toegang, iedereen is welkom
Volg Burezina op Instagram voor updates en meer activiteiten.

Rapper J.A.E.

Meer cultuurnieuws van Cultuur Platform Overvecht.