Elhoucine Hatrouf en Wilmie Voortman zijn aanspreekpunt voor ondernemers in Overvecht-Zuid

In Overvecht-Zuid kun je met enige regelmaat buurthost Elhoucine Hatrouf en Kwartiermaker Wilmie Voortman tegenkomen. Elhoucine houdt de buurt goed in de gaten; bewoners en ondernemers kunnen bijvoorbeeld bij hem terecht in het geval van overlast en klachten. Wilmie verbindt als kwartiermaker ondernemers aan projecten met belang voor Overvecht. Elhoucine en Wilmie zijn beiden aanspreekpunt voor alle vragen en ideeën van ondernemers in Overvecht-Zuid.

TEKST: Ondernemersfonds kernteam Overvecht-Zuid

De buurthost houdt een oogje in het zijl

Als buurthost houdt Elhoucine in de gaten of de buurt schoon, heel en veilig is. Voor bewoners en ondernemers is hij het eerste aanspreekpunt bij overlast of klachten. Hij is dus echt de oren en ogen van de buurt. Dit doet hij in samenwerking met verschillende organisaties. Zo nodig heeft Elhoucine contact met woningcorporaties, politie, BOA’s, wijkbureau Overvecht en de gebiedsnetwerken. Ook helpt hij ondernemers en bewoners bij het doen van aangiftes en doorgeven van signalen van o.a. overlast, lachgas, drugshandel of hinderlijk gedrag in het verkeer.

Kwartiermaker: ondernemers verbinden

Mogelijk ben je Wilmie al eens tegengekomen in de wijk. Ze werkt sinds 2014 voor Stut Theater en heeft vanaf mei dit jaar daarnaast de taken als kwartiermaker bij het Ondernemersfonds opgepakt. Een mooie combinatie om goed aan de slag te gaan met en voor ondernemers in Overvecht-Zuid. Zo was ze al betrokken bij de dag van de buurt, de Mercado (bij de Vuelta) en de organisatie van een AED-training in de wijk.

Wilmie en Elhoucine zijn de mensen waar je als ondernemer met al je vragen en ideeën terecht kunt. Maar beiden gaan ook diverse activiteiten organiseren zodat de buurt ook een stukje leuker wordt. Neem vooral contact op als je vragen hebt over OFU-aanvragen, ondernemen, wijkeconomie en projecten in Overvecht Zuid.

Contact

Elhoucine (buurthost):: bel 06-439 88 212
Wilmie (kwartiermaker): mail naar info@ondernemeninovervecht.nl.

De kwartiermaker en buurthost worden mogelijk gemaakt door een bijdrage van het Ondernemersfonds.

Ondernemende collectieve plannen gezocht

Ben je ondernemer in het gebied Overvecht-Zuid en heb je een goed idee wat het lokale collectieve vestigingsklimaat versterkt? Mail je plan naar info@ondernemeninovervecht. nl. De kwartiermaker (Wilmie Voortman) zal dan contact opnemen.

Meer informatie over het Ondernemersfonds Utrecht