Officiële opening van WIJ 3.0 Ghanaplein in Overvecht op 16 juni

Op donderdag 16 juni opent Stichting WIJ 3.0 officieel hun locatie Ghanaplein in Overvecht. Eind vorig jaar zijn ze van hun vorige plek vlakbij buurtcentrum De Dreef (De Strooij) verhuisd naar een voormalig schoolgebouw aan de Ghanadreef. Bij WIJ 3.0 Ghanaplein kunnen bewoners met een kwetsbaarheid of afstand tot de arbeidsmarkt sociaal en arbeidsmatig actief zijn. Van 13.00 tot 14.15 uur ben je welkom om te komen kijken.

Ghanaplein heeft diverse activiteiten, zoals naaiatelier Naald & Draad, creatieve activiteiten van Ghana Actief (met onder andere de Expogroep, waar we al over schreven), activiteiten voor senioren bij de 60 Up Club en werkactiviteiten bij het Wijkbedrijf. Je kent het Wijkbedrijf misschien wel van het Wijkonderhoudsteam, dat dagelijks zwerfvuil prikt in onze wijk. Ook Digiwijs 3.0 heeft hier een plek. Zij bieden computercursussen aan en helpen bewoners om digitaal vaardiger te worden. Voor wie graag wil toewerken naar (betaald) werk of een opleiding, maar daar wel hulp bij kan gebruiken, is er volop begeleiding mogelijk.

Informatie:

Wanneer: donderdag 16 juni van 13.00 tot 14.15 uur (formeel gedeelte om 13.15 uur)
Waar: Ghanadreef 2 in Utrecht Overvecht
Meer weten? Alle informatie over WIJ 3.0 Ghanaplein vind je hier.

Foto: buitenterras achter het pand (foto: WIJ 3.0)