Challenge Ondernemersfonds: Win met jouw idee voor ondernemend Overvecht

In Overvecht vinden ondernemers het belangrijk zoveel mogelijk mensen te betrekken: andere ondernemers, maar ook buurtbewoners. Daarom komt het kernteam Overvecht-Zuid van het Ondernemersfonds Utrecht met een speciale ‘challenge’.

Goed idee over ondernemen in Overvecht?

Heb jij een goed idee over ondernemen in Overvecht? Weet jij hoe je huidige en nieuwe ondernemers kunt helpen? Hoe je Overvecht economisch nog aantrekkelijker maakt (ook voor mensen buiten de wijk)? Hoe meer mensen in de wijk aan het werk kunnen gaan, hoe beter. Misschien heb je wel een heel ander idee. In ieder geval: Doe mee aan deze challenge en maak kans op een mooi ontwikkelbudget voor jouw idee!

Je idee indienen kan tot 14 oktober 2021 via dit online formulier.
Lees hier meer over Ondernemersfonds Utrecht.

Wijkplatform dialoogavond 8 november

Voor wie graag het gesprek aan wil gaan over onze wijkeconomie: Op 8 november organiseert Wijkplatform Overvecht een dialoogavond over ondernemen in Overvecht: een debat over verbetering van de economie van onze wijk. Een bijzondere bijeenkomst voor ondernemers en iedereen met de wens om te gaan ondernemen. Er is volop gelegenheid om contacten op te doen. Het Wijkplatform organiseert de avond samen met de kerngroep Samen Ondernemen Overvecht Zuid vanuit Ondernemersfonds Utrecht.

Wethouder Klaas Verschuure zal tijdens de dialoogavond de winnaars van de challenge bekend maken. Aanmelden voor deze avond (offline) kan door een e-mail te sturen aan Els Wegdam van het Wijkplatform.

Arjen van Ree van Project-O