Cyberagents gezocht: kom het spel HackShield spelen in de bieb

Gezocht: Cyberagents in Utrecht! Kun jij jezelf en anderen beschermen tegen online criminelen en wil je alles leren over hackers en veilig internetten? Kom dan in november het spel HackShield spelen in Bibliotheek Overvecht – van woensdag 9 t/m woensdag 30 november tussen 15.00 en 16.30 uur.

Online spel HackShield

Je gaat de game HackShield spelen, waarmee je van alles leert over veilige en onveilige dingen die je op internet kunt doen. Speel verschillende levels, scoor punten en wordt zo een echte cyberagent. Je weet na afloop wat wel en niet veilig is online. En dat is best moeilijk. Ook volwassenen weten dat niet altijd!

Je kunt zelf gratis een account aanmaken en de game online spelen of HackShield spelen in Bibliotheek Overvecht. De bibliotheek zorgt daarbij voor laptops en wifi. Deze activiteit is speciaal voor kinderen (8-12 jaar). Let op: Je hebt toestemming nodig van een volwassene om een account aan te maken waarmee je HackShield speelt. Neem dus een volwassene mee naar de bieb of maak thuis al een account aan. Dat doe je hier aan het begin van het spel.

Cyber Agents Gezocht

Wat: HackShield spelen in bibliotheek Overvecht
Wanneer: woensdag 9, 16, 23 en 30 november 2022 van 15.00 – 16.30 uur
Waar: Bibliotheek Overvecht, Gloriantdreef 1, Utrecht
Deelname is gratis, aanmelden bij de bieb is niet nodig.

Meer nieuws over activiteiten van Bibliotheek Overvecht

Video: Utrecht zoekt Cyber Agents