Kids Lab elke dinsdagmiddag in Bibliotheek Overvecht

Voor alle ontdekkers en makers is er het nieuwe Kids Lab in Bibliotheek Overvecht. Kom experimenteren! Programmeer met de robots, teken met de 3D-pen of print je eigen legosteen met de 3D-printer. Vragen stellen mag, het antwoord ontdek je samen. Kids Lab is iedere dinsdag in Bibliotheek Overvecht, van 15.00 tot 17.00 uur.

Laboratorium voor nieuwsgierige kinderen

Speciaal voor de kids die alles willen weten, willen experimenteren en ontdekken is het Laboratorium van Bibliotheek Overvecht geopend! Iedereen van 8-12 jaar is welkom om aan de slag te gaan met de materialen die klaar staan.

Gratis inloop

Het Kids Lab vindt elke dinsdagmiddag plaats en is helemaal gratis. De bieb zorgt voor robots, gave apparaten en nog veel meer. Jij leert, bedenkt en bouwt. Kom ook en wie weet heb jij straks je eigen robot geprogrammeerd, getekend met een 3D pen of je eigen legosteen geprint!

Kids Lab

Wat: laboratorium voor kinderen – gratis inloop
Wanneer: iedere dinsdag van 15.00 tot 17.00 uur
Waar: Bibliotheek Overvecht, Gloriandreef 1 in Utrecht
Doelgroep: kinderen van 8 t/m 12 jaar

Foto door Anna van Kooij

Meer cultuurnieuws uit Overvecht