Zomerfeest IJsclub Siberia en Pouwer College donderdag 16 juni in Overvecht

Op donderdagmiddag 16 juni organiseert IJsclub Siberia samen met het NUOVO Pouwer College een gezellig buurtterras met een rommelmarkt, workshops, en lekkere hapjes. Het feest vindt plaats bij natuurijsbaan Park De Watertoren naast het Pouwer College.

Tijdens het zomerfeest viert Siberia ook dat ze een nieuwe mobiele schaatsopslag en koek & zopie huisje hebben. Die is er met dank aan een succesvolle crowdfunding. Met mooi weer is het waterbadje bij Park De Watertoren aan. Iedereen is welkom, deelname is gratis!

Een zomers wijkfeest voor jou en je buren

Buren ontmoeten elkaar op het gezellige terras en kinderen springen op het luchtkussen, genieten van lekkere hapjes en muziek. Je kunt meedoen met verschillende workshops en mooie prijzen winnen bij het Rad van Fortuin.

De workshops zijn onder meer: vuur maken, jongleren, slacklinen (balanceren op een strak gespannen band, een soort koorddansen) en hoelahoepen. Daarnaast is er een rommelmarkt met verkoop van plantjes. Meedoen met de rommelmarkt? Stuur een e-mail naar: y.reniers@pouwercollege.

Koek & Zopie = OPEN

Siberia laat graag hun nieuwe mobiele huisje zien, waarin ze hun (leen)schaatsen kunnen opbergen en die tegelijk dient als ‘koek & zopie huisje’. Heb je gedoneerd voor de crowdfunding? Dan kun je je prijs ophalen.

Over het Zomerfeest van Siberia en Pouwercollege

Datum: donderdag 16 juni 2022
Tijd: 16.00 tot 20.00 uur
Locatie: La Bohèmedreef 7, Utrecht
LET OP: Pinnen is niet mogelijk. Neem zo veel mogelijk gepast geld mee voor de markt.
Meer informatie: repro@pouwercollege.nl

Bron: IJsclub Siberia

Samenwerking Pouwercollege en Siberia

Pouwer College is een school voor praktijkonderwijs in Overvecht Zuid. Hier leer je door dingen te doen. De school heeft bijvoorbeeld een professionele fietsenwerkplaats, kringloopwinkel en houtwerkplaats. De wijk en de buurt zijn zoveel mogelijk betrokken bij het bieden van betekenisvol onderwijs en echte opdrachten.

Pouwer College en IJsclub Siberia willen ‘positief verbinden’. Daar word je warm van!

Pouwer College heeft een breed bedrijvennetwerk, waardoor er een ruime keuze is om stages te lopen, werkervaring op te doen en zo mogelijk een baan te vinden. Pouwer ondersteunt IJsclub Siberia in het beheer en organiseren van de natuurijsbaan in Park De Watertoren in Overvecht als het vriest.