Opening nieuw waterreservoir tussen Einsteindreef en Humberdreef op 1 juli

Ook al woon je al heel lang in Overvecht, het kan altijd zijn dat je sommige plekken in onze wijk nog nooit hebt gezien. De grote binnentuin van het complex in de hoek tussen Einsteindreef en Humberdreef bijvoorbeeld. Je vindt het achter het Beauty College in Overvecht Zuid. Op vrijdag 1 juli viert de VVE Einsteindreef Humberdreef de renovatie van de grote vijver (waterreservoir) in de binnentuin.

Het waterreservoir vangt al het regenwater op dat van de daken van het Beauty College en het appartementencomplex naar beneden komt. Het was lek en moest dus nodig vervangen worden. Bewoners zien de mooie waterpartij in de binnentuin vanuit hun appartementen.

Op vrijdag 1 juli tussen 16.00 en 18.00 uur viert de Vereniging van Eigenaren dat het nieuwe waterreservoir af is. Het officiƫle moment vindt plaats om 16.30 uur. Wil je hier bij zijn? Dat kan. Je kunt via het hek aan de Kalymnosdreef de binnentuin in.

Meer weten over deze binnentuin en de VVE Einsteindreef Humberdreef?
Meer informatie vind je op einsteindreef.nl

Impressie van het waterreservoir.

Meer nieuws over wonen in Overvecht.