Voorjaarsfeest op stadsboerderij Gagelsteede vrijdag 25 maart

Het is al weken mooi voorjaarsweer. Daarom is het de hoogste tijd om de lente te vieren op Stadsboerderij Gagelsteede! Op vrijdag 25 maart is iedereen uitgenodigd voor een mooi Voorjaarsfeest met allerlei leuke activiteiten.

Samen met IJsclub Siberia

Het voorjaarsfeest op vrijdag 25 maart organiseert Utrecht Natuurlijk samen met partners van de stadsboerderij. IJsclub Siberia is natuurlijk van de partij en verzorgt een heel programma vol sfeer op het erf. Denk aan marshmellows roosteren boven een kampvuur, luisteren naar verhalenvertellers, kijken naar een optreden van de musicalclub. Er zijn ook muzikanten van minitheater Dagmar en als afsluiting van het feest is er een spetterende show van vuuracrobaten.

Andere feestactiviteiten

Maar er is nog meer te doen. Kom lammeren knuffelen en verzin namen voor de pasgeboren lammetjes. Of laat je schminken, speel op het erf en kom kijken in een van de twee tuinen van Voedseltuin Overvecht. Samen maken we er een mooi feestje van.

Over de stadsboerderij

Gagelsteede is de stadsboerderij midden in het groen van Park de Gagel. Het ligt tussen de flats van Overvecht. Een plek om elkaar te ontmoeten, om te spelen in de speeltuin en de dieren te komen bekijken. Er zijn varkens, geiten, schapen, koeien, kippen, konijnen, ratten, cavia’s, vogels en katten. Het personeel van de stadsboerderij laat je graag zien hoe je deze dieren verzorgt. In de boerderijwinkel koop je o.a. de oogst uit de Voedseltuin of bestel je een cappuccino met een stuk taart erbij.

Voorjaarsfeest

Wat: Voorjaarsfeest van Utrecht Natuurlijk
Waar: Stadsboerderij Gagelsteede, Gangesdreef 7a in Utrecht Overvecht
Wanneer: Het feest is van 14.30 tot 16.30 uur, daarvoor is Gagelsteede gewoon geopend vanaf 10 uur.
Voor wie: alle leeftijden
Toegang is gratis
Meer informatie over stadsboerderij Gagelsteede.

Welkom op Gagelsteede

Meer nieuws in de categorie Ontspannen in Overvecht.