Blijf lezen en haal een verrassingstas bij de bieb!

Goed nieuws voor alle kinderen die lid zijn van de bieb, geen boeken kunnen reserveren en toch willen blijven lezen: de verrassingstas! Kom naar de bieb en haal een verrassingstas vol boeken. Er staan al tassen klaar, maar als je een speciale wens hebt, gaat de bibliotheek direct voor je aan de slag.

Verrassingstas van 21 december tot einde lockdown

Je krijgt de tas mee op vertoon van je bibliotheekpas. Je mag de boeken een aantal weken lenen. De actie start maandag 21 december en gaat door totdat de lockdown voorbij is en de bieb weer open mag. De verrassingstassen kun je ophalen tijdens de openingstijden in de Bibliotheek Overvecht. Zo kun je lekker blijven lezen tijdens de lockdown!

Meer informatie

Kijk op de website van de Bibliotheek Utrecht 

logo bibliotheekutrecht