Samen voor Overvecht in beeld: documentaire jaaroverzicht

Van wijkambassadeur ‘Papa Buurman’ en voetballer Redouan El Yaakoubi tot de Zorgzusters en Voedseltuin Overvecht. Overvecht bruist van de inspirerende mensen, organisaties, ondernemers en initiatieven. Mensen die durven dromen en zich inzetten voor anderen. Filmers Carilijne Pieters en Jeremy Flohr maakten in 2020 en 2021 een prachtige reeks minidocumentaires over al deze toppers.

De hele reeks minidocumentaires is te zien in de Samen voor Overvecht afspeellijst op ons YouTubekanaal. Onze laatste video van dit jaar – bekijk hem onderaan dit artikel – is een overzicht, waarin we een aantal van de mooiste initiatieven nog eens voorbij laten komen.

Over Samen voor Overvecht

Samen voor Overvecht betekent werken aan een wijk waar bewoners prettig samenleven en die aantrekkelijk is voor nieuwe bewoners, bezoekers, en ondernemers. Een wijk waarin de veerkracht van bewoners wordt versterkt en iedereen mee kan doen. De wijkaanpak Samen voor Overvecht is ontwikkeld door de Gemeente Utrecht samen met bewoners, ondernemers en professionals.

Kijk hier voor alle informatie over Samen voor Overvecht.

Foto: Urban Street Games, foto: Carilijne Pieters.

Samen voor Overvecht in beeld Jaaroverzicht