Etapas: fiets mee in Overvecht vrijdag 17 september

Fiets je vrijdag 17 september mee met Heel Overvecht Fietst? Tijdens Etapas maakt je een tocht langs interessante plekken in Overvecht. Overal krijg je de interessantste verhalen te horen en de lekkerste tapas-hapjes te proeven. Geef je snel op, want er is maar beperkt plek!

Vuelta in Overvecht

De start van de Spaanse wielerronde Vuelta in Utrecht en onze wijk is pas in 2022 (vanwege corona ging het in 2020 niet door), maar we houden de Vuelta in de tussentijd graag springlevend. Op vrijdag 17 september organiseert Heel Overvecht Fietst daarom onze eigen fietsronde in Overvecht: Etapas. Heel toepasselijk valt het evenement in de Europese mobiliteitsweek, een week vol evenementen rond (duurzame) mobiliteit.

Etapas: Verhalen en hapjes

De Overvechtse Etapas is een fietstocht langs interessante plekken in onze wijk. Telkens staan kleine hapjes klaar en krijg je een verhaal over de plek te horen. En natuurlijk is er alle gelegenheid om andere mensen te leren kennen!

De ronde brengt ons o.a. langs Unesco Werelderfgoed (forten van de Hollandse Waterlinie), langs woongroep Overhoop (die stond deze week in de New York Times) en bezoeken we FC Utrecht op hun nieuwe trainingscomplex op Sportpark Overvecht. Om het nog leuker te maken is er de optie om mee te doen met de alcoholvrije bierproeverij bij de brouwerij van Van de Streek.

Informatie

Wanneer: vrijdag 17 september.
Tijd: Vanaf 16.30 uur verzamelen op het plein bij De Dreef, start in kleine groepjes om 17.00 uur. De fietstocht eindigt rond 19.30 uur bij De Dreef.

Verzamelpunt: plein van De Dreef, Schooneggendreef 27 in Utrecht.
Aanmelden: Geef je op via dit formulier (er is beperkt plek)
Organisatie: Heel Overvecht Fietst