Culturele Zondag in Overvecht met ZIMIHC en BOKS Cultuurhuis

Culturele Zondag presenteert festival Welkom in…

Culturele Zondag is terug in Overvecht met ZIMIHC theater Stefanus en BOKS Cultuurhuis. Ontdek het programma online en in de wijken tijdens het festival Welkom in… Leidsche Rijn, West en Overvecht. Met muziek van BOKS Cultuurhuis, de Buurtcamping, fotograaf Rick Rindertsma, rapper Jermain Bridgewater en straatorkest Tutti Saxi.

Kunst en cultuur in Overvecht

Een maand lang presenteren cultuurhuizen uit de drie Utrechtse wijken een programma vol kunst en cultuur. Verspreid over de maand juni verschijnen verschijnt het programma online op YouTube.

In de video CZ@Home: Welkom in Overvecht (zondag 27 juni om 15.00 uur online), neemt ZIMIHC je onder andere mee naar de Buurtcamping. Die zal in juli plaatsvinden in Park de Gagel. Ook zie je fotograaf Rick Rindertsma, die onderdeel uitmaakt van de ZIMIHC Kunstroute in Overvecht.

Overvechter en rapper Jermain Bridgewater en straatorkest Tutti Saxi, die meedoen aan de Kunstroute, hebben een mooie plek in het online programma. In twee losse video’s – online op maandag 21 juni en woensdag 30 juni – kun je kijken en genieten van hun optredens.

Muziek van BOKS Cultuurhuis

Verder laat BOKS Cultuurhuis in een videoclip zien wat voor talent de BOKS members in huis hebben. De jongeren maakten een lied waarin ieder een eigen fragment heeft. Samen vormt het een prachtig stuk muziek dat zeker naar meer klinkt. De video van BOKS verschijnt op vrijdag 18 juni om 15.00 uur en is daarna net als alle video’s op elk moment terug te kijken.

Volg het festival online

Het hele programma van Welkom in… Leidsche Rijn, West en Overvecht is te bekijken via de website van Culturele Zondagen. Alle video’s verschijnen op het YouTube kanaal van Culturele Zondagen

Wil je niks missen?

Volg Culturele Zondagen dan op Instagram (@culturelezondag) en Facebook (@culturelezondagen).