BuurtMaaltijden Decemberdiner op 22 december: Help je mee?

Een lichtpuntje van BuurtMaaltijden bij mensen thuis

December is de maand van samenkomen. Maar door corona ziet Kerst er dit jaar thuis, in buurthuizen, verpleeghuizen en andere ontmoetingsplekken heel anders uit. Daarom brengt BuurtMaaltijden op 22 december het BuurtMaaltijden Decemberdiner bij mensen thuis!

BuurtMaaltijden is sinds maart 2020 actief in Utrecht Overvecht. Op 22 december maken ze hun coronaproof-concept – een maaltijd met een praatje aan de voordeur – beschikbaar voor iedereen in Utrecht die mee wil doen! 

Meld je nu aan!

Meld je aan als vrijwilliger, (kook)initiatief of als organisatie. Je kunt ook mensen aanmelden die het Decemberdiner nodig hebben of juist een maaltijd doneren. Samen geven we bewoners die het kunnen gebruiken wat extra aandacht! We denken aan ze en laten mensen weten dat ze er niet alleen voor staan in deze gekke tijd. Het Decemberdiner is voor iedereen in Utrecht! 

Wil jij je steentje bijdragen om voor deze mensen een lichtpuntje te creëren in deze donkere tijden? Meld je vóór 19 december aan op de website van BuurtMaaltijden!

Bron: BuurtMaaltijden 

Deze week won BuurtMaaltijden de Utrechtse Vrijwilligerstrofee 2020! Bekijk het item van RTV Utrecht erover: