Fietsactiviteiten van Heel Overvecht Fietst op 2 en 3 juni

Op 2 en 3 juni organiseert Heel Overvecht Fietst weer aan aantal leuke fietsactiviteiten. Op 2 juni kun je op het Dreefplein (voor buurtcentrum De Dreef) leren hoe je je eigen fiets repareert tijdens een workshop van Bikeflip. En op 3 juni is het Wereldfietsdag: een perfecte dag om een relaxte fietstocht te maken. 

Bikeflip fietsrepair Workshop op 2 juni

Wil jij leren hoe je zelf je fiets kunt maken? Doe dan op woensdag 2 juni mee met de workshop van Bikeflip, tussen 15.30 en 18.00 uur. Meld je van tevoren wel even aan door een mail te sturen naar info@heelovervechtfietst.nl en kom (natuurlijk) langs met je fiets (die een reparatie nodig heeft) bij de Fietshub op het Dreefplein.

Fietstour voor senioren op 3 juni

Op 3 juni is het Wereldfietsdag! Daarom organiseert Heel Overvecht Fietst een relaxte fietstour in en om Overvecht. Je kiest zelf of je 5, 10 of 15 km wilt fietsen! Je start thuis en eindigt daar ook, samen met een fietsmaatje. Onderweg wordt gezorgd voor een kopje koffie/thee. Je kiest zelf een van de afstanden: 5, 10 of 15 km. De fietstour vindt plaats tussen 10.00 – 12.00 uur, 13.00 – 15.00 uur of 14.00 – 16.00 uur (naar eigen keuze).

Wil je meedoen met de fietstour?

Wil je meer informatie, fietsmaatje zijn of meedoen aan de fietstocht? Mail naar info@heelovervechtfietst.nl of bel 06-18 29 30 39. Je maakt concrete afspraken over tijdstip en fietsafstand. In verband met de corona-maatregelen is het fietsmaatje gekoppeld aan maximaal één huishouden.

Wat is Heel Overvecht Fietst?

Doel van HOF is om zoveel mogelijk bewoners en ondernemers op de fiets te krijgen. Door ervoor te zorgen dat iedereen een goede fiets heeft, beter leert fietsen en de fietsomgeving aantrekkelijk is. HOF staat goed in de steigers, er is gebouwd aan een flinke fietscoalitie van partners en deelnemers. Wil je graag op de hoogte blijven en de nieuwsbrief van Heel Overvecht Fietst te ontvangen? Mail dan naar kwartiermaker Henri van der Vegt via info@heelovervechtfietst.nl of bel 06-18 29 30 39. 

Bron en meer informatie: heelovervechtfietst.nl 
Foto: Fietspad van de Carnegiedreef, Olivier Beens