Vier Appeltaartconcerten bij ZIMIHC op maandag 15 juni

De Appeltaartconcerten gaan weer van start! Uiteraard binnen de regels voor afstand houden en aantal mensen. Op maandag 15 juni zijn er daarom niet een, maar vier Appeltaartconcerten.

Per concert is er plaats voor maximaal 25 bezoekers. Je kunt een concert bezoeken om 10.00 uur, 11.30 uur, 13.00 uur en om 14.30 uur. De concerten duren 45 minuten. Zoals je gewend bent, is er na het concert natuurlijk appeltaart. Reserveren is verplicht (via deze link). 

Programma

Mezzo-sopraan Karin Strobos zingt liedjes over schoonheid en verlangen van Johannes Brahms en Joey Roukens. Ernst Munneke (piano) en Michiel Holtrop (altviool) begeleiden haar. Karin zingt regelmatig hoofdrollen in grote opera’s in binnen- en buitenland, maar ze maakt graag tijd vrij voor de Appeltaartconcerten. Pianist Ernst Munneke is gespecialiseerd in het begeleiden van zangers, hij werkt als pianist bij de Nationale Opera. Altviolist Michiel Holtrop heeft de leukste baan die er is: hij is artistiek leider van de Stichting Appeltaartconcerten en mag zijn zelf bedachte programma’s ook zelf uitvoeren.

Reserveer online

Vanwege de coronamaatregelen is vooraf reserveren verplicht. De reserveringskosten bedragen €2,50 per persoon.
Vooraf reserveren en betalen gaat via de website van Stichting Appeltaartconcerten (klik).

Bron: ZIMIHC.nl