Corona Helden gezocht!

Ben je tussen de 16 en 27 jaar en heb je tijd om iets gaafs te doen? Vind je het leuk om vanaf 25 mei mee te werken aan toffe wijkchallenges? Geef je dan snel op!

Wil jij aan jouw talenten werken en tegelijkertijd iets terug doen voor de maatschappij? Doe dan mee met deze maatschappelijke diensttijd. Je investeert ongeveer vier uur per week gedurende acht weken. Je krijgt daarvoor een groot netwerk aan talentvolle jongeren, ondernemers, kunstenaars en potentiƫle werkgevers terug. Jouw talent wordt gezien en ingezet!

Kies je voor een wijkchallenge, dan ga je samen met ongeveer negen jongeren aan de slag met een opdracht voor de wijk Overvecht. Je kunt ook Corona Held worden. Je biedt dan twee tot drie uur per week individuele ondersteuning aan mensen in Overvecht. 

Meedoen? Schrijf je snel in via dit formulier.
Meer informatie? Check Missie 030