Gratis Sport en Cultuur Tas voor kinderen – internet niet nodig

Sport en creatieve dingen voor thuis 

Dansen, voetbal, schaken… De scholen zijn dicht, maar voor kinderen zijn meer activiteiten stilgevallen. Verveling ligt op de loer. Gelukkig hebben de sport & cultuur makelaars van ZIMIHC & SportUtrecht een oplossing: de Sport & Cultuur Tas voor kinderen thuis.

ZIMIHC en SportUtrecht hebben samen met het Jeugdfonds Sport & Cultuur Utrecht de koppen bij elkaar gestoken. Zij hebben nagedacht over wat zij kunnen doen voor kinderen tijdens de corona-crisis. Het resultaat is de ontwikkeling van de Sport & Cultuur Tas voor thuis.

Activiteiten z├│nder internet en wifi

De tas is bedoelt voor kinderen tussen de 8 en 12 jaar oud, voor wie thuisonderwijs niet vanzelfsprekend is, kinderen uit huishoudens zonder computer/laptop of internet. De tas zit daarom vol met ‘analoge’ sportieve en culturele activiteiten, waarvoor je geen laptop of wifi nodig hebt. Al het materiaal in de tas draagt bij aan de creatieve & sportieve ontwikkeling van de kinderen.

Info & samenwerken?

Om zoveel mogelijk kinderen te helpen en blij te maken, zijn ZIMIHC en SportUtrecht op zoek naar donaties en organisaties die willen samenwerken. Wil je helpen de tas voor alle kinderen mogelijk te maken of op een andere manier helpen? Mail dan naar sportencultuur@zimihc.nl.

Bron: ZIMIHC